Last news in Fakti

26 Декември, 2019 09:32 1 058 2

Евра стана Дядо Коледа на райски остров

  • патрис евра-
  • дядо коледа-
  • остров

Пусна видео в Инстаграм, което за часове се превърна в хит

Евра стана Дядо Коледа на райски остров - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед и бивш френски национал - Патрис Евра за сетен път се доказа като изключително колоритна личност, която може да повдигне настроението на всеки, особено по това време на годината.

Близкият приятел на Димитър Бербатов поздрави всички за коледните празници от райски остров и с танц в облеклото на дядо Коледа.

Евро пусна видео в Инстаграм, което за часове се превърна в хит. Въпреки че е доста навлечен, французинът се оказа доста пъргав в ролята на добрия старец с брада, а завършекът на видеото е малко изненадващ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.