26 Декември, 2019 10:23 1 012 1

Интер първи в Европа в социалните мрежи

  • интер-
  • социални мрежи-
  • европа-
  • футбол-
  • лудогорец

Тройката попълват Тотнъм и Ливърпул

Интер първи в Европа в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС

Предстоящият съперник на Лудогорец в Лига Европа - Интер инвестира доста средства с пристигането на Сунинг в развитието си не само на терена. Китайските собственици на клуба решиха да подобрят инфраструктурата, както и профилите на отбора в социалните мрежи, които привличат вниманието на феновете.

Именно в този показател Интер отбеляза най-голям ръст не само в Италия, но и в цяла Европа. Проучване на IQUII Sport показва, че Интер е на първо място в Европа по ръст на последователите в социалните мрежи, като тройката попълват Тотнъм и Ливърпул.

"Интер се намира пред всички с ръст на последователите от 63.7% през 2019 година. Пристигането на Антонио Конте и първото място в Серия „А“, заедно с Ювентус, със сигурност са допринесли за този растеж. Добрата работа на Inter Media House също има огромен принос. Иновативните кампании #NotForEveryone и #Buu (Brothers Universally United) срещу расизма са пример за добра работа“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇮🇹🥇

    0 0 Отговор
    Forza Inter