25 Декември, 2019 19:44 2 276 6

В Анталия ще чупят рекорди

  • футбол-
  • анталия-
  • зимен лагер

Планирали са 3000 спортни лагера тази зима

В Анталия ще чупят рекорди - 1
Снимка: wikipedia

Със своя благоприятен климат и близо 200 футболни игрища, Анталия ще бъде адресът на лагерите на футболните отбори и тази зима. Освен традиционните гости от Германия, Холандия, Дания, Белгия, Чехия, България, Румъния, Русия, Украйна, Казахстан, Узбекистан, Азербайджан, хотелиерите и организаторите на лагерите все по-активно привличат отбори и от Далечния Изток. В предишни години имаше по няколко тима от Китай и Япония, а тази година вероятно ще се увеличи и представителството от КНДР.

"Най-напред са нашите турски отбори, след това идват голям брой тимове от Европа и Азия. До края на април ще достигнем 3 хиляди лагера, ние се стремим да счупим рекорди. Тази година ще бъде годината на рекордите в Анталия. Идеята е да развиваме все повече и повече спортния туризъм. Пред нас е предизвикателството да преминем и в други спортове", заяви пред вестник "Сабах" председателят на Асоциацията за спортен туризъм на Турция Реджеп Шамил Яшакан .


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Докато Турция върви напред

    19 7 Отговор
    Ние все повече затъваме

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "Докато Турция върви напред":

    Турция расте с по 2 милиона на година.Ние намаляваме прогресивно (хвала на патреотите) там семейство с по 4-5 деца тук 1 (хвала на каракачанката и симеонката за 8лв. субсидия и самолети НЛО-та само сме платили за тях ама не сме ги виждали) и всичко това с подкрепата на герб.Кой ние виновен ердоган ли?

    Коментиран от #3

  • 3 Ами

    3 20 Отговор

    До коментар #2 от "Новичок":

    Паплач и цигания .Това е пуйкистан

    Коментиран от #4

  • 4 Иди да ги видиш

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ами":

    Не си бил в Анталия когадо ходиш там ще кажеш че ЕС е цигански саюз .
  • 5 Турция в развитието си

    9 2 Отговор
    Е поне с 50-70 години пред България. Това са реалностите. Лошото е, че тази разлика вместо да се стопява все повече се увеличава
  • 6 ИСТИНАТА

    1 2 Отговор
    Хмм... Тази статия се е напълнила с всякакви Хасановци и Мохамедовци. Турция въобще не е пред България в развитието си. Това, че расте населението не е признак за качествен живот и качествени хора. Турците много приличат на хлебарки. Ердоган има дава малко водичка и хляб и те се размножават и се радват на "напредъка" си. Това, че има един курорт не е гарант за нищо. И Северна Корея имат доста луксозни курорти. То в повечето страни от третия свят е така. Имате късмет, че в момента Българският Лъв е заспал, защото си нямате на представа какви гениални деца имаме, като всяко едно от тях може да създава БВП колкото 1млн турчоля. Просто политиците съсипват всичко. ВРЕМЕ Е ЗА НАРОДЕН СЪД! ЗА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!