Last news in Fakti

27 Декември, 2019 14:56 3 986 0

Ливърпул с втори зимен трансфер

  • натаниел филипс-
  • ливърпул-
  • щутгарт

Преди дни тимът на Юрген Клоп закупи Такуми Минамино от Ред Бул (Залцбург)

Ливърпул с втори зимен трансфер - 1

Лидерът в Премиър лийг Ливърпул обяви втория си зимен трансфер. Преди дни тимът на Юрген Клоп закупи Такуми Минамино от Ред Бул (Залцбург), а днес обяви връщането от наем на защитника Натаниел Филипс. 22-годишният англичанин беше преотстъпен в Щутгарт, но “червените” се принудиха да прекратят наема заради проблемите си в центъра на отбраната.

Филипс записа 11 мача за втородивизионния германски клуба, но сега е нужен на Клоп. От официалното съобщение става ясно, че футболистът ще е на разположение от началото на новата година и ще може да играе още на 5 януари в сблъсъка с Евертън за Купата на Англия.

Нат Филипс е в Ливърпул от 2016-а година, но няма нито един мач за първия тим в официален двубой.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА