Last news in Fakti

27 Декември, 2019 19:59 3 602 6

Клоп: Не можем да повторим постижението на Арсенал

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • арсенал

"Артилеристите" са единственият непобеден тим във Висшата лига в едно първенство

Клоп: Не можем да повторим постижението на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът във Висшата лига Ливърпул уверено води в класирането като след 19-ия кръг няма поражение и има 1 равенство. Тимът, воден от Юрген Клоп, може да повтори постижението на лондонския Арсенал, който е единственият непобеден тим във Висшата лига в едно първенство. Германският специалист обаче не е уверен в това, че подопечните му ще повторят този успех.

"Това е невероятно постижение. Много години съм във футбола, и ако ме попитате, възможно ли е да се повтори този успех, който направи Арсенал през сезон 2003/2004, ще отговоря - не", коментира той.

"Оптимист съм, това са просто цифри, ще видим докъде ще стигнем", добави той.

След успеха с категоричното 4:0 над втория Лестър, Ливърпул има преднина пред втория от 13 точки след 18 победи и 1 равенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕХА

    1 17 Отговор
    искаш ти, но внимавай да не стане като миналата година с три игри и загуби титлата...лапай ама бавно..

    Коментиран от #5

  • 2 зидан

    2 27 Отговор
    Клоп да се радва ,че тази година Ман Сити са в кофти форма и лапорт е контузен ,че титлата щяха да я гледат през крив макарон.

    Коментиран от #6

  • 3 Борис

    21 4 Отговор
    Liverpool има 5тима футболисти в топ 10 на златната топка балъци няма по добър отбор в момента в света колкото и да ги е яд всички зависнини фенове на други отбори разбирам ги напълно но от 0 на 3 с барса 4:0"1:3на байрен в германия сигорно сичко е случаино но на мен ми изглежда напълно закономерно и даже се нагуших с пари от тези мачове
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.