Last news in Fakti

28 Декември, 2019 09:31 2 099 1

Левски иска нападател на Стяуа

  • стяуа букурещ-
  • фксб-
  • харлем гнохере-
  • левски-
  • селекция

Нападателят попада в полезрението и на отбор от Близкия Изток

Левски иска нападател на Стяуа - 1
Снимка: FCSB

Левски проявява сериозен интерес към нападателя на ФКСБ (бел.р. бившият Стяуа Букурещ) Харлем Гнохере, съобщава тв „Romania“. „Сините“ са един от двата отбора, които са заявили своето желание да привлекат 31-годишния футболист през зимния трансферен прозорец.

Гнохере има договор с ФКСБ, което означава, че Левски ще трябва да плати трансферна сума за играча. Нападателят попада в полезрението и на отбор от Близкия Изток.

Желанието на футболиста е да продължи да играе в Европа, така че шансове на Левски да го привлече не изглеждат никак малки на този етап. Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали вече обяви, че Гнохере се продава и клубът задължително ще се опита да реализира финансови постъпления от негов трансфер в следващите седмици.

Харлем Гнохере пристигна във ФКСБ през януари 2017 година, когато Джиджи Бекали плати 250 хиляди евро на Динамо Букурещ. Смята се, че ако Левски иска да привлече Гнохере, ще трябва да плати близо 1 милион евро за него.

Любопитна подробност е, че Гнохере бе свързван с трансфер в Лудогорец през миналото лято, като тогава нападателят бе оценен на внушителните 3 милиона евро. Гнохере е известен с прякора Бизона. Той е доста здрав физически, висок е 183 сантиметра. Преди две години Гнохере отново бе спряган за трансфер в Левски, но такъв в крайна сметка не бе реализиран.

Харлем Гнохере има 87 мача за ФКСБ, в които е реализирал 41 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арсен Люпен

    0 0 Отговор
    👍👍👍👍👍