Last news in Fakti

4 Януари, 2020 12:20 2 410 0

Назрява голям скандал в Байерн (Мюнхен)

  • бундеслига-
  • байерн мюнхен-
  • мануел нойер-
  • скандал

В основата на скандала е вратарският пост

Назрява голям скандал в Байерн (Мюнхен) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В тима на Байерн се "пече" сериозен скандал с вратаря Мануел Нойер. Немските медии алармираха за сериозно напрежение в германския шампион заради трансферните планове на тима, предаде в-к ''Меридиан мач''.

Клубът планира в най-скоро време да подсили конкуренцията на вратарския пост с привличането на Александер Нюбел. Грандът се надява Нюбел да се превърне в новия Нойер на "Алианц Арена".

Титулярният страж на Байерн дойде през 2011 година именно от Гелзенкирхен и се превърна в неделима част от титулярния състав на тима.

Сега обаче Нойер не е особено ентусиазиран от идеята да отстъпи мястото си на един от най-талантливите германски вратари, който трябва да се превърне в основна фигура през следващия сезон.

От клуба все пак възнамеряват да предложат нов договор на Нойер до 2023 г. в опит да го омилостивят, но футболистът не споделя идеите на спортно-техническото ръководство да се превърне в ментор на Нюбел.

Не е изключено Нойер да помисли дори за напускане на баварците при подобен развой на ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА