Last news in Fakti

8 Януари, 2020 01:00 995 0

Даниеле Де Роси спира с футбола

  • бока хуниорс-
  • де роси-
  • отказване-
  • футбол-
  • дъщеря-
  • семейство-
  • кариера

Световният шампион с Италия от Мондиал 2006 прекрати договора си с Бока Хуниорс

Даниеле Де Роси спира с футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион с Италия от Мондиал 2006 в Германия Даниеле Де Роси взе важно решение и официално обяви края на кариерата си. 36-годишният халф прекратява договора си с аржентинския гранд Бока Хуниорс и се завръща в Италия.

“Не става дума за някаква тежка травма или сериозен проблем от друго естество. Просто усещам, че искам да се прибера при семейството си. Липсва ми моята дъщеря, а и аз ѝ липсвам. Взех това решение още през октомври и то е окончателно", заяви бившият халф на Рома на специална пресконференция.

“Всички се опитаха да ме разубедят, но решението е взето и няма нищо странно. Оставям тук част от сърцето си. Никой не може да си представи какво означаваше за мен да мога да играя на “Бомбонера” и да бъда в съблекалнята на Бока. Това беше уникално преживяване. Всички в клуба ме приеха като брат и това никога няма да го забравя. Ще продължа да гледам мачовете на тима и съм сигурен, че един ден ще се завърна, за да бъда на трибуните”, добави Де Роси и увери, че ще продължи се занимава с футбол.

Легендата на „римските вълци“ се оттегля от големия футбол с 622 мача на сметката си и 117 двубоя за националния тим на Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА