Last news in Fakti

11 Януари, 2020 05:13 1 171 0

Интер започна преговори за Оливие Жиру

  • интер-
  • жиру-
  • челси-
  • преговори-
  • трансфер

"Нерадзурите" търсят подсилване в нападението си

Интер започна преговори за Оливие Жиру - 1
Снимка: БГНЕС

От Интер са постигнали споразумение с нападателя на Челси Оливие Жиру, който се очаква да премине в италианския тим, съобщава Джанлука Ди Марцио.

Според информацията вчера е имало среща между агентите на играча и представители на миланския гранд, която е приключила с благоприятно развитие. Двете страни са се разбрали за договор със срок от две години и половина.

Контрактът на Жиру с Челси изтича в края на този сезон, но въпреки това Интер иска да го привлече още сега заради постоянните си проблеми с контузени играчи в нападение. Така сега предстои трудната част - двата клуба да се разберат за трансферната сума. Лондончани настояват тя да бъде между 8 и 10 млн. евро, докато “нерадзурите” са склонни да платят само половината от тези пари. Самият 33-годишен французин е получил и други оферти, най-вече от английски отбори, но въпреки това е предпочел проекта на италианците, допълва Ди Марцио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА