Last news in Fakti

12 Януари, 2020 18:21 2 100 1

Шави отхвърлил офертата на Барселона

  • шави-
  • барселона-
  • треньор-
  • футбол

Световният и европейски шампион с Испания иска да поеме „блаугранас“ от следващия сезон, а не от сега

Шави отхвърлил офертата на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около това дали легендата на Барселона Шави ще поеме тима, заемайки мястото на Ернесто Валверде може би вече навлезе в крайната си точка. Според ESPN бившият капитан на каталунците е решил да отхвърли офертата на клуба.

Световният и европейски шампион с Испания иска да поеме „блаугранас“ от следващия сезон, а не от сега.

След близо двудневни разговори Шави е съобщил на бившият си съотборник и сегашен спортен директор на Барселона Ерик Абидал, че е готов да поеме тима от следващия сезон. Според информациите Шави вероятно ще застане начело на Барса през лятото, веднага след края на настоящия сезон.

Легендата на Барселона е предпочел да стартира проект от нулата, а не да бъде назначаван зад гърба на Ернесто Валверде. Той е заявил, че уважава много сегашния треньор на каталунците и не е способен на подобни действия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    14 1 Отговор
    Похвално. Умен ход относно спортната страна на нещата, както и човешко отношение, към Валверде. Браво, Шави !Голям си!