13 Януари, 2020 17:25 1 599 3

Лудогорец представи звездно ново попълнение

  • соуса-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • падерборн

Каули Оливейра Соуса от Падерборн подписа с българския шампион

Лудогорец представи звездно ново попълнение - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец направи сериозен трансферен удар, след като се споразумяха с колегите си от Падерборн - участник в Бундеслигата на Германия за бразилския халф Каули Оливейра Соуса. Днес ръководствата на двата клуба финализираха преговорите, след което трансферът стана факт, съобщиха "орлите".

Бразилецът с германски паспорт премина успешно медицинските изследвания и подписа договор с шампионите. В близките дни той ще се присъедини към Лудогорец на лагера в турския курорт Белек.

Каули е първото ново попълнение на клуба през зимната пауза.

През настоящия сезон той има 15 мача за Падерборн - 13 в Първа Бундеслига и 2 за Купата на Германия. Миналия сезон бразилския халф е играл за Дуисбург, за който е записал 31 мача с 4 гола и 3 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    9 6 Отговор
    Само не разбрах кое му е звездното на тоя

    Коментиран от #2

  • 2 Вероятно

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Заплатата
  • 3 бай иван

    4 0 Отговор
    А аз си помислих ,че са подписали с някой от звездите от висшата лига,или с някой от играчите на псж или барЦелона.