15 Януари, 2020 13:15 2 113 1

Грандове в Турция в битка за бранител на Лудогорец

  • рафаел форстър-
  • лудогорец-
  • бешикташ

За интереса на Бешикташ към бразилеца говори футболният мениджър Марко Кирдемир

Грандове в Турция в битка за бранител на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Турският гранд Бешикташ обмисля да подсили защитата си със защитник на Лудогорец. “Черните орли” са се спрели на Рафаел Форстър, чийто договор с българския шампион изтича след шест месеца. За интереса на Бешикташ към бразилеца говори футболният мениджър Марко Кирдемир в телевизия Sports TV.

Импресариото, който е личен агент на Адил Рами, допълва, че Бешикташ планира да привлече Форстър като свободен агент през лятото.

Преди дни се появиха информации, че 29-годишният бразилец е попаднал в плановете на Фенербахче за зимна селекция и се очаква в най-скоро време турците да излязат с официална оферта. Жълто-сините искат да засилят конкуренцията в ариергарда си. Фенербахче зимува 4-и на полусезона в местната Суперлига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако ще продавате Лукоки

    1 0 Отговор
    по-добре задръжте поне до лятото Форстър. Недейте да ги продавате по групи.