Last news in Fakti

16 Януари, 2020 06:38 4 932 0

Подозират за поръчител на убийство бивш играч на Реал

  • футбол-
  • реал мадрид-
  • опит за убийство-
  • футболист-
  • раул браво-
  • дарко ковачевич

Информацията засега е само плод на слухове, които се разпространяват сред феновете в Гърция

Скандалът с опит за убиийство на бившия играч на гръцкия Олимпиакос Дарко Ковачевич се развихря с пълна сила.

След като в първите дни имаше слухове, че може да са се опитали да го гръмнат заради тъмното минало на дъщеря му, сега сред евентуалните поръчители изплува името на бившия футболист на Реал (Мадрид) Раул Браво.

38-годишният бивш бранител игра за "белите" между 2001 и 2007 година, записа 77 мача и 4 гола, като спечели 2 пъти титлата в първенството и по веднъж Шампионската лига, Суперкупата на Европа и тази на Испания.

Двамата с Ковачевич играха в Олимпиакос в периода 2007-2009 година, като се смята, че сърбинът е бил сред свидетелите, които са посочили Браво за участник в схема за уреждане на мачове в разследване на Европол.

Информацията засега е само плод на слухове, които се разпространяват сред феновете в Гърция, макар бивши съотборници на Браво и Ковачевич да твърдят, че са били приятели.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА