Last news in Fakti

23 Януари, 2020 18:35 2 473 0

Оттеглилият се от UFC 248 Робърт Уитакър ще дари костен мозък на дъщеря си

  • робърт уитакър-
  • мма-
  • ufc-
  • оттегляне-
  • дарява костен мозък-
  • на дъщеря си

Новината лепва звучен шамар на критиците му

Оттеглилият се от UFC 248 Робърт Уитакър ще дари костен мозък на дъщеря си - 1

Ясна е причината за оттеглянето на Робърт Уитакър от UFC 248 – боецът ще стане донор на костен мозък. До момента се знаеше единствено, че бившият хегемон в средна категория се отказал от бойната галавечер на 8 март, защото има нужда от време със семейството си, предаде boec.bg.

Новината лепва звучен шамар на критиците, които веднага започнаха да предполагат проблеми с допинг или симулиране на травма.

Не е ясно на колко и какви точно интервенции ще се подложи ММА звездата – единственото от значение в момента е той и дъщеричката му да са живи и здрави. По-рано Дейна Уайт намекна за нещо подобно:

„Уитакър е изцяло лишен от егоизъм и до дъното на душата си е добро човешко същество.“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА