Last news in Fakti

28 Януари, 2020 08:20 1 841 8

Кубрат Пулев: Парите не са важни за мен, не обръщам внимание на Еди Хърн

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • мач

Българският боксьор активно се подготвя на високопланинската база Белмекен

Кубрат Пулев: Парите не са важни за мен, не обръщам внимание на Еди Хърн - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се готви усилено за предстоящата битка за световната титла в тежка категория на IBF срещу шампиона Антъни Джошуа. В момента Кобрата, както обикновено преди мач, тренира на високопланинската база Белмекен.

''За мен е важно съотношението на силите да е в моя полза, а не съотношението на парите. Не обръщам внимание на такива неща, нито на приказките на Еди Хърн, че съм държал да се боксираме в Турция, защото съм щял да изкарам повече пари. Напротив, най-вероятно в Турция парите ще са по-малко'', заяви Кубрат Пулев пред BTV.

Очаква се разпределението на приходите от двубоя да бъде 65-35% в полза на шампиона Антъни Джошуа, а до 31 януари двете страни трябва да постигнат договореност за всички условия по организацията и провеждането на двубоя.

Ако не се случи, то служебно ще бъде насрочен търг и компанията с най-висока оферта ще получи правото да осъществи събитието - именно чрез такъв търг Ивайло Гоцев за първи път започна сътрудничеството си с Кубрат Пулев.

На този етап от щаба на Джошуа държат битката да се проведе в Лондон, а българската страна предпочита това да стане в Турция или Катар.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сиромаха

    2 1 Отговор
    Еи мюмюне ти от злоба сигурно не Спиш!!!!????? Ама иначе и аз съм съгласен че парите са НАЙ важни за АБСОЛЮТНО всяко едно Живо ЧОВЕШКО същество.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тренера

    5 3 Отговор
    Това момче не разбра ли, че не е интересен на Джошуа? Той не бил за парите?!?! И за какво се готви в Белмекен? 🙄? Балканслото дърво ама изобщо не е атрактивен спортист, посредствен минал между капките напред с посредствени мачове.
  • 5 Кой68

    6 1 Отговор
    В професионалния бокс първо и единствено са ПАРИТЕ.Аматьор ще си останеш докато не го проумееш/или се правиш/.Това е смисъла на профи спорта -пари.........
  • 6 Сеиф ал катран ибн сивак

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българоб":

    Трай РЪЖДА за помощи!!!!
  • 7 Йокму ИнтеграСия

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българоб":

    Явно си интегриран, щом използваш "чуждици"!!! АМА проблема е че дори и Интегриран ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН!!!! 3786
  • 8 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    брей не биле важни парите
    да му вярваме ли на нашия