29 Януари, 2020 12:56 1 805 10

Джошуа не отстъпва, иска мач с Пулев на Острова

  • антъни джошуа-
  • еди хърн-
  • кубрат пулев

Такива са инструкциите му

Джошуа не отстъпва, иска мач с Пулев на Острова - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн сподели, че следващият мач на англичанина „почти сигурно” ще бъде срещу Кубрат Пулев и сблъсъкът ще се състои във Великобритания, пише "Гонг". Маститият мениджър сподели в интервю пред английските медии, че е бил инструктиран от Джошуа да не отстъпва в преговорите и да настоява за мач на родна почва. Както е известно, не липсват оферти за грандиозния мач от редица страни от Близкия Изток и Африка, от щаба на Джошуа са категорични, че той ще бъде в Англия или Уелс. Именно поради тази причина се бавят и преговорите между двата лагера. Те официално трябва да приключат на 31 януари.

„Почти сигурно е, че това ще бъде следващият мач на Джошуа и почти сигурно е, че той ще бъде във Великобритания. Проблемът с Кубрат Пулев е, че той иска да направи колкото се може повече пари от този сблъсък. Във Великобритания няма толкова много пари, колкото другаде по света, но инструкциите от Антъни са, че той иска следващия му мач да бъде у дома”, коментира Еди Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    9 2 Отговор
    джошуа е една манекенка
    това искам онова искам
    а еди хърн го използва
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Божан

    10 3 Отговор
    Пулев шампион!
  • 4 Щерю

    4 1 Отговор
    Получовека от острова трябва да е сигурен че няма да има за него допинг тест или ако има ще бъде подменен с чист за това иска боя да е в Англия ... Големите шампиони отиват просто и на край света и мачкат , пример : Усик , Ломаченко , Луис , Головкин , макар последният да беше ощетен от друга наркоман Канело Алварес...
  • 5 Цирк Пулеви

    7 4 Отговор
    Кубрат Пулев е същият палячо като Бойко тиквата

    Коментиран от #9

  • 6 Тренера

    2 2 Отговор
    Шампиона определя, постерственото малцинството от Балканите ще се съобразява с правилника!

    Коментиран от #8

  • 7 Morgoth

    2 1 Отговор
    Естествено, че Пулев ще иска да изкара колкото може повече пари. Ако Джошуа толкова държи на острова да даде по-голям процент и да се бият там.
  • 8 Щерю

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тренера":

    По какво си тренер ти бе шуши , по лигавене на черни паламарки ли ? Има развила и регламент за такива мачове ако няма договорка се отива на Търг , сега чат ли си бе шуши
  • 9 Щерю

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Цирк Пулеви":

    Ами ти комплексарче какъв си , ти какво направи за България ? Пулев е постигнал това което никой друг български боксьор не е , лош , добър , чалгар малгар но е в ТОП 10 на света в профи бокса а , вие плюещите по него не сте българи , само това ще кажа , няма да ви обиждам ...
  • 10 Rosen

    0 0 Отговор
    Никаква случай в Лондон.Февруаури месец след като не се разберат сега Световната боксова федерация ще реши кафе да се играе,като има тарг за мястото.Може Истанбул,може Доха Катар,а може и в Саудитска Арабия.Вапроса е кой най вече ще наддава в тарга.А Джошуа откаже ли да се боксира освен Лондон губи служебно и му се отнемат титлите.Ето затова Кубрат Пулев не трябва да се съгласи в Лондон да играят.Там всичко е възможно нищо чудно в ракавицата да сложи някакви по тватди материали,както беше с Кличко.Зстова тватди не в Лондон.