Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 10:59 1 417 3

Битката между Кобрата и Джошуа може да се проведе на стадиона в Тотнъм

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • тотнъм-
  • бокс

"Може би ще се наложи да мислим за дата в началото на юни", призна Хърн

Битката между Кобрата и Джошуа може да се проведе на стадиона в Тотнъм - 1

Сблъсъкът между настоящия шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, и българинът Кубрат Пулев е все по-близо. Преговорите между двете страни все още текат, след като и от двата лагера поискаха допълнителна отсрочка, за да уточнят последните детайли по сделката.

Преди дни агентът на британеца - Еди Хърн обяви, че имат нужда от още две седмици, за да приключат договорката и заяви, че почти на 100% битката ще се състои в родината на Джошуа - Великобритания.

"Това е почти сигурно. Почти, защото не е подписано и подпечатано. Имаме още време, получихме удължаване на срока за преговори. Всичко е почти решено, много сме близо. Ние искаме мачът да е във Великобритания, но всъщност най-важното е да е там, където боксьорите да изкарат най-много пари от него."

"Може би ще се наложи да мислим за дата в началото на юни", призна Хърн.

"Ако искаме стадиона на Тотнъм, който е абсолютна цел номер едно, трябва да е през юни."

Един от най-известните журналисти в боксовите среди - Майк Копинджър дори оповести, че двете страни са постигнали принципна договорка и двубоят помежду им ще бъде на 30 май или на 6 юни.

Набелязаните локации от Хърн са четири и това са стадионите "Емирейтс", "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", "Туикенхам" и "Принсипалити Стейдиъм".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лелее

    5 2 Отговор
    Единственият БГ спортист който все още е ГОРД Българин !!!
    Айде хейтъри хамерски Лакеи “разкъсайте го ...
  • 2 Хасановците казват Тотмън

    0 3 Отговор
    Аз пък не знаех че има стадион "в Тотнъм" *!!!!
  • 3 Ще гледам мача

    0 5 Отговор
    Няма как да пропусна възможността да видя как хвърчи перушина от Пулчо............