Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 12:18 1 226 0

В Ботев Пд оставят сърцата си на терена за Тодор Неделев

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • лоомотив пловдив-
  • лъчезар балтанов

В мача с Локомотив Пд

В Ботев Пд оставят сърцата си на терена за Тодор Неделев - 1
Снимка: fakti.bg

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов заяви, че той и съотборниците му ще направят всичко възможно да оставят сърцата си на терена в двубоя срещу Локомотив (Пловдив).

Звездата на "канарчетата" Тодор Неделев се контузи по време на подготвителния лагер на тима и ще отсъства от терените за дълго време. Капитанът на "жълто-черните" заяви, че тимът е длъжен да спечели дербито в чест на Неделев.

"Категорично искам да кажа, че на дербито с Локомотив ще оставим сърцата си на терена за Тодор Неделев и нашите фенове", коментира Балтанов.

"Трябва да се справим и без него. Всички сме зад него и му пожелаваме бързо да се възстанови и да се върне на терена", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА