Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 15:04 6 790 5

Предлагат 100 млн. долара на Хабиб Нурмагомедов за бой с Конър Макгрегър

  • хабиб нурмагомедов-
  • конър макгрегър-
  • мма-
  • саудитска арабия

Нов бой между Хабиб и Конър е всичко, което феновете на бойните спортове искат.

Предлагат 100 млн. долара на Хабиб Нурмагомедов за бой с Конър Макгрегър - 1

В Саудитска Арабия са готови да платят умопомрачителните 100 милиона долара на Хабиб Нурмагомедов, за да видят реванш срещу Конър Макгрегър. Това призна Али Абделазис - агент на дагетанския боец.

Нов бой между Хабиб и Конър е всичко, което феновете на бойните спортове искат. Това също така е желанието на шефовете на UFC, както и на самия Макгрегър.

Хабиб е единственият, който до този момент не е давал такива индикации. Наскоро обаче баща му открито заяви пред руските медии, че за да видят такъв мач, организаторите трябва да дадат 100 милиона долара на сина му. Това е нечувана сума, която боец получава като хонорар за един мач.

Оказа се, че има хора готови да я платят, а едва ли е изненада, че става въпрос за Саудитска Арабия. В момента обаче Хабиб преговаря за мач срещу Тони Фъргюсън. Дагестанецът няколко пъти е заявявал, че след победата над Конър има още няколко бойци, които иска да надвие, а след това ще сложи край на кариерата си.

100 милиона долара обаче биха били сериозно изкушение, но има вероятност UFC да не позволи реванш извън САЩ.

Абдулазис също така твърди, че въпросните богаташи в Саудитска Арабия имат резервен вариант при провал на мач между Хабиб и Конър. В такъв случай те ще са готови да организират битка между дегестанеца и легендарния боксьор Флойд Мейуедър.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    5 5 Отговор
    На Хабиб предлагали, а Конър пита ли го някой, той без пари ли ще се бие ??

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 7574

    9 1 Отговор
    ТО И АЗ ДЕТ СЪМ ГОЛА ВОДА ЗА 100 МИЛИОНА ЩЕ БИЯ Макгрегър

    Коментиран от #5

  • 5 8952

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "7574":

    ше му направя мая гери в главата и упрекут в трупа. пове че няма да каза