Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 09:29 895 3

Крушчич готви тактическа изненада за Левски

  • крушчич-
  • изненада-
  • тактика-
  • малинов-
  • родригес-
  • състав-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби

Очаква се треньорът на ЦСКА да промени позицията на Кристиян Малинов

Крушчич готви тактическа изненада за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич е подготвил сериозна изненада за Левски за предстоящото в събота дерби. Според в. „Тема Спорт“, е възможно Кристиян Малинов да започне на позицията зад нападателя, която в последните два сезона е запазена територия за Тиаго Родригес. Полузащитникът, който е предимно с дефанзивни функции, най-вероятно този път ще бъде изнесен по-напред и ще действа пред двойката вътрешни халфове.

Юношата на “армейците” Валентин Антов е сигурен титуляр, а до него се очаква да е Жанио Бикел. При подобно разположение на играчите ЦСКА ще действа предимно на сигурно и ще разчита на по-предпазливи действия. На “Армията” са наясно, че Левски също няма да се хвърли да атакува и двата гранда ще се вкопчат в здрава битка в средата на терена, откъдето може да дойде предимството за един от отборите. Другият вариант е Малинов и Антов да са един до друг, а пред тях да се избира между Тиаго и новото попълнение Стефано Белтраме.

Добрата новина от вчера в лагера на “червените” е, че Раул Албентоса стартира пълноценни тренировки. Така всички в тима вече се готвят на пълни обороти за вечното дерби и треньорският щаб ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Денис Давидов почти сигурно ще остане извън групата заради квотата от трима извън ЕС, които могат да попаднат сред 18-те. В ЦСКА тя ще бъде запълнена от Али Соу, Евандро и Жеферсон, който най-вероятно ще бъде предпочетен пред Давидов заради по-големия му опит.

В стартовия състав на “червените” се очаква да има четирима български състезатели - Петър Занев, Иван Турицов, Антов и Малинов, а чужденците ще бъдат седем - Густаво Бусато, Брадли Мазику, Албентоса, Бикел, Евандро, Соу и един измежду Вив Соломон-Отабор, Енрике Рафаел и Едвин Джеси.

Португалецът Рубен Пинто ще остане на пейката, а сънародникът му Нуно Томаш все още тренира индивидуално, докато чака да бъде преотстъпен. Предстои да стане ясна съдбата и на Тонислав Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    2 0 Отговор
    Статията излезе и развали "изненадата" :)
    Крушчич, к'во ша пра'йш сегинка, кат' нямаш изненада ?!

    Коментиран от #3

  • 2 Чорбари

    1 1 Отговор
    първо си вдигнете гащите !
  • 3 Че се оправдава

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    със статията. Пу, лоша статия, всичко развали. Айде другият път друго ще ми е виновно. С или без изненада, тия имат огромен проблем изобщо да организират атака, камо ли чак гол да случат да вкарат.