19 Февруари, 2020 09:44 1 780 5

Дионтей Уайлдър: Моята дъщеря удря по-силно от Тайсън Фюри

  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Понякога се налага да манипулираш хората и той прави точно това - кара ги да повярват в нещо, в което дори той самият не вярва

Дионтей Уайлдър: Моята дъщеря удря по-силно от Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри се закани да нокаутира световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър в реванша им на 22 февруари в Лас Вегас. Той иска да избегне на всяка цена намесата на съдиите в определянето на победителя. Но Уайлдър далеч не мисли така. Бронзовия бомбардировач има 42 победи на професионалния ринг, от които 41 с нокаут. Световният шампион се изсмя на заплахите на Фюри, обяснявайки че Циганския крал всъщност не е кой знае колко добър в атаките.

Тайсън Фюри: След мача ще гуляя с кокаин и евтини ку**и

“Всички знаем, че Фюри не може да удря. Числата не лъжат. Дори моята двегодишна дъщеря удря по-силно от него. Не вярвам на нищо, което той казва. Бойците трябва да имат определи стратегии и тактики, когато наближава битка. Понякога се налага да манипулираш хората и той прави точно това - кара ги да повярват в нещо, в което дори той самият не вярва”, заяви Уайлдър по адрес на своя съперник.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    4 10 Отговор
    Черния получовек (афроамериканец) ще яде много бой тоя път , много повече от последния мач между тях . Фюри ще грабне пояса ...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Конан

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Не ставай смешен фюри такъв бой ще яде от черния че ще трябва линейка да си вика след мача
  • 3 кака

    4 2 Отговор
    Много искам да видя мазната, нагла, ехидна мутра на Фюри, бошонирана до безумие с много аркади и размазана!
    Уайлдър смачкай го до 3-4 рунд!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Малкия

    3 1 Отговор
    Уайлдър,ще го нокаутира!Това е ясно!!!