Last news in Fakti

4 Март, 2020 10:33 1 453 3

Дилиан Уайт ще се изправи срещу Поветкин през май

  • уайт-
  • поветкин-
  • бокс-
  • среща

Британецът ще търси победа, за да получи нов шанс за световната титла

Дилиан Уайт ще се изправи срещу Поветкин през май - 1
Снимка: БГНЕС

Британският боксьор Дилиан Уайт ще защитава колана на временен шампион на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория срещу руснака Александър Поветкин на 2 май в Манчестър.

Уайт има 27 победи (18 с нокаут) и една загуба като професионалист от сънародника си Антъни Джошуа на 12 декември 2015 година.

Поветкин пък има в актива си 35 победи (24 с нокаут), 2 загуби и 1 равенство. Пораженията на руснака са от Джошуа и от легендата Владимир Кличко.

"Много се радвам, че ще се боксирам с Дилиан Уайт. Отдавна водим разговори за този мач, но досега все за нещо не можехме да се разберем. Дилиан е добър, силен боксьор. Ще бъде интересно да се срещнем. Не искам да правя гръмки изявления, но аз винаги излизам на ринга с мисълта само за победа. Мога да обещая, че на 2 май зрителите ще видят красив бокс", коментира Поветкин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 поветкин

    11 0 Отговор
    Поветкин се боксира добре достоен е хубаво е че уважава противника тея клоунади преди мача където се обиждат развалят спорта...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванчо l-ви

    1 0 Отговор
    Мачкай Саша