Last news in Fakti

8 Март, 2020 10:39 15 350 3

Брутален нокаут в лека категория на UFC

  • бенийл дариуш-
  • дракар клоус-
  • мма-
  • ufc

Дариуш нокаутира брутално американеца, след като секунди по-рано изглеждаше разклатен

Брутален нокаут в лека категория на UFC - 1

Въпреки че има черен колан по бразилско джу джицу и прекара почти целия първи рунд на гърба на опонента си, търсейки събмишън с риър-некед-чоук, Бенийл Дариуш (18-4-1 MMA, 12-4-1 UFC) нокаутира брутално с ляво кроше в началото на втория рунд Дракар Клоус (11-2-1 MMA, 5-2 UFC) във великолепна битка на UFC 248.

Дариуш, който се бие с обратен гард, започна с мощен ляв кик в торса и високо темпо на движение, като бързо осъществи тейкдаун. Клоус се изправи и се защитаваше от последвало поваляне с хващане на оградата, а малко по-късно Дариуш се качи на гърба му и направи първо триъгълник с ръце, а после премина към риър-некед-чоук. Клоус се опитваше да се отърси от напрежението и успя да се отърве от душящата ръка, но пък опонентът му започна да го налага с десния си юмрук.

Дариуш хабеше доста енергия, докато се бе изкачил върху гърба на съперника, но пак направи риър-некед-чоук. Клоус пак се отърва на косъм и дочака финалната сирена на рунда.

Дракар знаеше, че противникът му е изразходил енергия в краката си, затова започна веднага да ги тормози с лоукикове. Двамата внезапно влязоха в ожесточени размени в стойка и с невероятна комбинация от крошета Дариуш нокаутира брутално американеца, след като секунди по-рано изглеждаше разклатен. Зрителите останаха впечатлени от неочаквано зрелищния край на двубоя, който даде заявка за битка на вечерта.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    8 2 Отговор
    Виж ти....аз си мислех ,че някакви тъпаци се млатят за забавление други тъпаци,а то било цяла наука хахахххххх....нищо не разбрах ...
  • 2 Това на латински ли е

    9 0 Отговор
    "търсейки събмишън с риър-некед-чоук. "
  • 3 ИБН ЕБН АЛ хххаааамилллл

    0 2 Отговор
    Нов спорт ли има?????
    Каква е тази техника.... ХАХАХА..... Пък и другия.... НЕ победения нокаутьор???? Майко мила