Last news in Fakti

8 Март, 2020 11:56 5 082 1

Изхвърлиха боец, подигравал се на противници

  • пауло коста-
  • мма-
  • йоел ромеро-
  • израел адесаня

След края на мача Ромеро се обърна към Коста и двамата размениха остри реплики

Изхвърлиха боец, подигравал се на противници - 1

Охраната на UFC 248 изведе претендентът за титлата в средна категория Пауло Коста непосредствено след края на мача за короната между Йоел Ромеро и Израел Адесаня. Причината за действията на гардовете беше желанието на непобедения нокаутьор да влезе в клетката. По време на мача той не спря да се подиграва на двамата си противници, които предизвикаха всички в залата да ги освиркват заради липсата на екшън.

След края на мача Ромеро се обърна към Коста и двамата размениха остри реплики. Кубинецът тръгна да излиза от октагона, за да се саморазправи със своя бивш противник, но и той беше спрян. Отговорът на Коста беше да тръгне към клетката, ала охранителите веднага го изведоха от залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърти лешове 2019

    1 1 Отговор
    Дано и нас не изхвърлят като този,, подигравчия,,, но е хубав боеца, заслужава си да го видим отблизо...!