Last news in Fakti

8 Март, 2020 12:43 8 431 3

Багата каза за следващата си битка и съдийството в ММА

  • благой иванов-багата-
  • мма-
  • аугусто сакай-
  • ufc

За никого не е тайна, че съдиите удрят рамо на местните бойци и Благой си е взел поука

Багата каза за следващата си битка и съдийството в ММА - 1

Благой Иванов - Багата беше порязан от съдиите в последната си битка и ще се опита повече да не оставя нещата в техни ръце. Иванов ще се бие срещу Аугусто Сакай на UFC 250, което ще се проведе на 9 май в Сао Пауло, Бразилия. Багата идва след загуба с раздвоено решение от Дерик Люис в Ню Йорк през ноември миналата година и много хора вярват, че това трябваше да бъде победа за него. За съжаление съдиите дадоха победа на Дерик, като самият той не вярваше, че ще спечели.

За никого не е тайна, че съдиите удрят рамо на местните бойци и Благой си е взел поука. Сега той отново ще отиде на вражеска територия, за да се бие със Сакай, който е бразилец. Благой вярва, че пак ще го ощетят, ако се стигне до решение и планира да търси приключаване в срещата. Ето какво сподели нашето момче пред медиите по време на медийния ден на Dominance MMA, които го представляват:

"Мисля, че раздвоеното решение, с което ме победи Дерик Люис, беше грешка на съдиите. Виждаме, че съдиите от бокса не стават в ММА. Бях малко ядосан на това решение, но сега съм фокусиран върху следващата битка. Точно сега нямам много опции пред себе си и трябва да приключа това момче, защото ще се бием в Сао Пауло, Бразилия. Трябва да го приключа, защото битката ще бъде в неговата родина", каза Багата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маньо

    5 45 Отговор
    Той защо не спре да се пуска във мма! Много бой изяде горкия! Той си е типичен кръчмар ски боец! СТИГА ТОЛКОВА БОЙ Е ЯЛ!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Професор по Стоманобетон

    8 17 Отговор
    Следвсщия министърпредседател на Кенефистанубулгаристан