9 Март, 2020 20:25 1 501 2

Рууни: Юнайтед ще се върне на върха след 2-3 години

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • връх-
  • завръщане-
  • състав-
  • съвет

"Тимът се нуждае от няколко нови играчи, както и от това да освободи няколко други", даде съвет бившият нападател на "червените дяволи"

Рууни: Юнайтед ще се върне на върха след 2-3 години - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че клубът ще успее да се завърне на върха в близките 2-3 години. Настоящият играч на Дарби Каунти е на мнение, че тимът може да постигне това с Оле Гунар Солскяер, но съставът се нуждае от още промени.

"Мисля, че Юнайтед може да възвърне позициите си до 2-3 години, но това няма да стане от днес за утре. В клуба пробваха с Ван Гаал и с Моуриньо, но не се получи. Вижте как работиха в Ливърпул и в Манчестър Сити през последните години. Ливърпул успя постепенно да изгради отбора си, докато в Манчестър Сити бяха взети играчи, отговарящи на стила, който изисква Пеп Гуардиола", каза Рууни.

"Тимът се нуждае от няколко нови играчи, както и от това да освободи няколко други. Феновете на Юнайтед трябва да бъдат търпеливи, за да може Солскяер да изгради отбор, който да се конкурира с Ливърпул и Манчестър Сити", добави още Рууни.

През миналата седмица Манчестър Юнайтед отстрани Дарби турнира за Купата на Англия след победа с 3:0 като гост, а през уикенда "червените дяволи" надделяха и над градския си съперник Манчестър Сити с 2:0 за първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bhj

    0 11 Отговор
    Измислен и слаб футболист

    Коментиран от #2

  • 2 А ти кво си?!

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bhj":

    Да се намериш на лаф или му завиждаш, че е по красив от тебе..?!