13 Март, 2020 20:11 806 1

Астън Вила храни бездомни след проваления мач с Челси

  • астън вила-
  • челси-
  • футбол-
  • благотворителност

850 пакетирани храни няма как да бъдат изхвърлени

Астън Вила храни бездомни след проваления мач с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Астън Вила официално обяви, че храната, която се е приготвяла за предстоящия мач срещу Челси, ще бъде предадена на бездомни организации. Клубът анонсира новината, след като от Премиър лийг официално обявиха, че всички мачове са отменени до 4-и април поради върлуващата пандемия – коронавирус.

Бирмингамският клуб оповести, че 850 пакетирани храни няма как да бъдат изхвърлени, след като са подготвени за мача с лондонския клуб и те ще бъдат дадени на организации, които имат нужда от храна.

„Искаме да съобщим, че храната, която е подготвена за мача с Челси, ще бъде раздадена на няколко бездомни благотворителни организации. Благодарим на всички, тъй като няма да позволим тази храна да отиде в боклука и ще помогне на някой, който наистина се нуждае”, написаха в комюнике от Астън Вила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    3 0 Отговор
    Браво!