3 Април, 2020 07:32 2 808 0

Гризман: Не мога да взема отношение, защото ще си навлека големи проблеми

  • барселона-
  • антоан гризман-
  • карим бензема-
  • оливие жиру

Обичам Оливие Жиру, защото ни помогна изключително много, за да спечелим световната титла

Гризман: Не мога да взема отношение, защото ще си навлека големи проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Антоан Гризман реши да не се намесва в диспута между Карим Бензема и Оливие Жиру от последните дни.

Всичко започна, когато Бензема се нахвърли върху Жиру, обявявайки, че разликата между двамата на футболния терен е като между болид от Формула 1 и кола за картинг. Жиру отвърна, заявявайки, че въпреки всичко е Световен шампион, а Бензема не е.

Сега Гризман беше запитан да даде мнение по темата, но тактично отклони, закичвайки нападателя на Челси с похвали.

"Не мога да взема никакво отношение по темата, защото ще си навлека големи проблеми. Обичам Оливие Жиру, защото ни помогна изключително много, за да спечелим световната титла. Това е важното в живота", беше лаконичният коментар на стрелеца по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА