Last news in Fakti

8 Април, 2020 08:29 3 041 1

Клоп изненада всички с признание за най-доброто му попълнение в Ливърпул

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол

21-годишният английски национал бе включен в първия тим на „червените“ през 2016 година и има вече 84 мача и 4 гола във Висшата лига

Клоп изненада всички с признание за най-доброто му попълнение в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изненада всички с признание за това кое е най-доброто му попълнение, откакто е начело на тима. Въпреки че 52-годишният немски специалист привлече на „Анфийлд“ играчи като Садио Мане, Джорджиньо Вайналдум, Мохамед Салах, Андрю Робъртсън, Върджил ван Дайк и бразилския вратар Алисон, той посочи младия защитник Трент Александър-Арнолд, който е юноша на мърсисайдци. 21-годишният английски национал бе включен в първия тим на „червените“ през 2016 година и има вече 84 мача и 4 гола във Висшата лига.

"Това е Трент. Не трябваше да го купуваме, но Пеп Линдерс, моят асистент, го доведе при мен и каза: "При мен той игра като шестица, като бек, като дясно крило и като ляво крило". Тогава Трент дойде и с него имаше само един проблем - още не беше готов. Той беше дете, така че не беше готов, но веднага видяхме неговия футболен интелект. Предстоеше ни здрава работа, за да го подготвим. Направи невероятни стъпки в развитието си. След това се случи да направи няколко грешки, но така и не се отказа", сподели Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    0 2 Отговор
    Мо Салах-да,ама Садио Мане,едва ли.