Last news in Fakti

14 Април, 2020 17:14 1 714 1

Реал Мадрид вади умопомрачителна оферта за Садио Мане

  • мбапе-
  • оферта-
  • цена-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • ливърпул-
  • мане

Ако мадридчани вземат играча на Ливърпул, то "мърсисайдци" ще се подсилят с Мбапе

Реал Мадрид вади умопомрачителна оферта за Садио Мане - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете за големия интерес от страна на Реал Мадрид към нападателя на Ливърпул Садио Мане продължават с пълна сила. Според "Сън" от "Сантиаго Бернабеу" вече са провели първи разговори с представители на сенегалеца. Все още няма нищо официално, но според английския таблоид Реал е готов да предложи 150 милиона паунда за Мане, който бе един от най-силните играчи на мърсисайдци през този сезон. Ако сенегалецът бъде изкушен от кралския клуб, то Ливърпул ще се опита да реализира супертрансфер с привличането на голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. За целта мърсисайдци ще добавят към тези 150 милиона допълнителни 100 милиона и с тази рекордна сума ще се опитат да измъкнат французина.

Реал също се интересува от Мбапе, но според последните информации в Испания "белите" няма да се опитват да го привличат през това лято, а ще оставят тази задача за догодина.

Според "Сън" Nike, с който наскоро Ливърпул подписа рекорден договор, може да поеме част от заплатата на Мбапе в Ливърпул, за да направи подобна грандиозна сделка възможна. Иначе през февруари Ливърпул обяви рекорден оборот от 533 милиона паунда и печалба от 42 милиона паунда, така че клубът може да си позволи такава мащабна инвестиция.

Наскоро медиите на Острова пък твърдяха, че ако Мане отиде в Реал, Ливърпул може да си върне Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драгият зрител

    7 2 Отговор
    Кога най-после ще спрете да ни занимавате с далаверите на разни откровени иди..., пардон, ще ме изтрият, на откровени интелектуалци и културни индивиди? Пука ми, да спре всичкият спорт! Който иска да спортува за кеф и здраве - нека го прави! Ама да им наливат милиони - не!