Last news in Fakti

21 Април, 2020 20:50 2 032 9

Защитник на Левски: Няма да си намаля заплатата

  • футбол-
  • нуно рейш-
  • левски-
  • коронавирус-
  • заплата

Бранителят призна желанието си да смени клуба

Защитник на Левски: Няма да си намаля заплатата - 1
Снимка: levski.bg

Защитникът на Левски Нуно Рейш е отказал да си намали заплатата по време на паузата, която е продиктувана от извънредното положение и пандемията от коронавирус. Португалецът призна, че е направил това, защото продължавал да тренира. Бранителят призна желанието си да смени клуба.

"Евентуален вариант да заиграя отново в Португалия за мен винаги би бил добър, но първо трябва да получа оферта. С удоволствие бих се завърнал, особено ако е в Спортинг Лисабон. Това би било сбъдната мечта, черешката на тортата. Този клуб ме изгради като играч и съм много благодарен. Прекарал съм доста години там, научих много неща, израснах като футболист и човек. Чувствам Спортинг като мой дом и завинаги ще бъде в сърцето ми", заяви Рейш в интервю пред португалско издание.

"Имам договор и за следващия сезон с Левски, но никога не можеш да бъдеш сигурен. Клубът ще иска да съкрати разходите си заради ефекта от пандемията. Има информации, че намерението на клуба за следващия сезон е да изгради състав от българи и от по-млади играчи, за да свие бюджета. Това е нормално и е напълно разбираемо. Във футбола е важно да вземеш верните решения, когато е необходимо. Аз съм отворен за нови предизвикателства и в друго първенство. Но все още имам действащ договор, така че не мога просто да си тръгна оттук. Ще анализирам ситуацията и ще преценя какво е най-доброто за мен", каза Рейш.

"Имаше среща между играчите и клубното ръководство и всеки един трябваше да прецени дали да приеме предложението за намаляване на заплатата. Аз отказах. Ние все пак продължаваме да тренираме. Разбирам ситуацията, защото без мачове клубовете нямат приходи. Нормално е те да искат да съкратят разходите си. Но аз смятам, че това трябва да стане по друг начин", обясни защитникът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    8 3 Отговор
    Махай.
  • 2 МАН ГААЛ

    3 2 Отговор
    МИР И ЗЛИФТ..
  • 3 Anonim

    8 0 Отговор
    То и намалена няма да има тоя не се ли сеща
  • 4 Мим

    9 4 Отговор
    Искаш ,да изсмучиш като за последно клуба,но няма да ти се получи,заминаваи си за Портогалия,няма да плачем за теб,не си и кой знае какъв футболист,като тебе има много и по добри..
  • 5 МАН ГААЛ

    1 2 Отговор
    М *S N
  • 6 Лумпен

    12 0 Отговор
    И аз не искам да намалявам! Не ям по- малко, Топлофикация ме дере все едно е минус 20 на вън. Застрахователя ми обяснява, че няма такова понятие " отстъпка корона вирус" в аптеката - лекарствата на мама нямат епидемилоточино намаление, хляба не пада- нищо, че газта и дизела са като на загуба на световните пазари?! И гледам пак плещивия герест петел пред мисирките, че всичко било минус един процент... Ама от кое? От трапа ли?
  • 7 Бойко си я вдигна

    3 1 Отговор
    Даже на работа не ходи
  • 8 Коко

    1 0 Отговор
    Трябват ни момчета от школата. Чужденците явно не разбират от думите съпричастност и морал,защото идват и си отиват. Не бих казал и че с нещо ни превъзхождат, но в България шуробаджанащината е издигната в култ за съжаление. Тя е убила и убива много таланти,защото все играят децата на тия с парите,а не талантливите,защото ,за да се издигнеш,дори да си добър, идва момент,в който ти поставят условие- плащаш и се развиваш или няма да те пускаме и сам ще се откажеш. Затова нямаме и футбол и момчетата ,които играят са на светлинни години от връстниците си примерно в Германия или Холандия. Всичко е корупция,а тя убива.
  • 9 Вуйо

    1 0 Отговор
    Зимайте още кафяви на килограм и така ще е