Last news in Fakti

26 Април, 2020 12:29 2 116 14

Феновете пак спасяват Левски

  • левски-
  • фенове-
  • нап

Привържениците са успели да съберат над 66 000 лева за следващата вноска на клуба към НАП

Феновете пак спасяват Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски отново се оказаха най-важният "играч" на "Герена" в последните няколко тежки месеца.

Привържениците продължават да събират средства в полза на любимия си клуб, като дори и в наглед невъзможните за това условия и световна криза, успяха да покрият половината от може би най-важното задължение на "сините".

Привържениците са успели да съберат над 66 000 лева за следващата вноска на клуба към НАП, пише в-к Тема спорт". Остава да бъдат набавени още малко повече от 76 000 лева, за да бъде изцяло покрито плащането към държавната институция.

Все пак на "Герена" се надяват на разбиране от страна на учреждението, като е вероятно да седнат на масата за преговори с представители на НАП и да успеят да договорят известна отсрочка или компромис в плащанията по време на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    6 4 Отговор
    Нали ви казах аз ще ви спася ама няма какво да търкате вече
  • 2 ино ми чедо

    13 2 Отговор
    ф гората расло, тревата пасло
  • 3 1914

    6 12 Отговор
    Феновете на тирето са като собственика ,като е приказка за взимане са поне 2-3хиляди на стадиона ,като е за даване никви ги няма!!!
  • 4 Някой си

    9 3 Отговор
    Тия от София-запад ли?
  • 5 Пената

    7 4 Отговор
    Да,да...Така се погасяват 20 000 000€ !!!
  • 6 Ужас

    17 5 Отговор
    Вместо да дадеш пари да се направи някой парк за обществено ползване или да дариш пари за да живее човек, те слепите дават пари за клуб който дори не е Левски от преди години. Нито на играчите които са наемници нито на управлението им дреме за клуба. Всичко е с цел пари. Не случайно нямат купа 10 години.

    Бях от Левски но вече не. В Бг футбол няма. Какъв е смисълът да съществува тоя клуб? Да ли играе със Славия и Витоша Бс и после да падат в първия мач от квалификациите на Лига Европа? Това важи за всички отбори.

    Коментиран от #7

  • 7 уефски

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ужас":

    Да, този клуб дори не е "Левски". Нито е социалистическия "Левски", а още по-малко автентичния от преди 9-и септември 1944.
  • 8 Тея са верно мега глупаци😂😂😂

    18 1 Отговор
    Ръгат се бият се и събират пари да носат на милионерите ритнитопковци да имат за манекенките да плющат и бентлита да карат хахахахахах😂😂😂😂😂😂😂
  • 9 Гундьо

    14 6 Отговор
    Луд умора няма ! Още не са разбрали , че Уефски е в кома и до месец-два му изключват хапаратурата. Закривааааай !

    Коментиран от #14

  • 10 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    КОГО СПАСЯВАТ БЕ !?!? ТОВА Е БЪЛГАРСКИ СВЕЩЕН ФК КЛУБ - ДНЕС ПЪЛЕН С ЧУЖДЕНЦИ И ОЛЕЛЕ ,ОТ КЪДЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА ,ЧЕ НЕ ИГРАЯТ - ПИЯТ И НЕ ТРЕНИРАТ НЕБЪРГАРИТЕ В СВЕТИНЯТА !!! ИМАШЕ НАЙ- ДОБРАТА ШКОЛА ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ -ДЕЦА ;ЮНОШИ И МЛАДЕЖИ !!!!! ЧАСТЕН -А-А - А!!!
  • 11 волен сидеров

    3 1 Отговор
    феновете после кой ли ще ги спасява...
  • 12 Олелеле

    3 1 Отговор
    И това доживяхме,горките фенове да събират средства за някакви си футболисти които незаслужават и да са в Левски.Престанете имайте гордост и достойство...
  • 13 Мимч

    5 0 Отговор
    Бих казъл браво на нас,че даваме за и в името на нашия клуб Левски,но ми прави впечатление,че и любимите ни футболисти ,които сравнени с нашите заплати са ,в десетки пъти по големи и за да съществуват и те занапред не дариха и стотинка.Как стават тия неща,нали и те уж милеят и много обичат,ама на думи Левски.Пресъхне ли им кранчето малко и друга песен запяват...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.