23 Април, 2020 07:22 1 474 1

Мбапе иска да играе в Реал, но сега никой не може да си позволи 300 милиона

  • пари сен жермен-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • реал мадрид

Нападателят има договор с ПСЖ до 2022 година и от клуба опитват да го накарат да преподпише, но за момента това не е факт

Мбапе иска да играе в Реал, но сега никой не може да си позволи 300 милиона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска да играе в Реал Мадрид. Това разкри мениджърът на играча Иван льо Мее пред "Марка". Футболистът отдавна е спряган за трансфер в посока "Сантиаго Бернабеу". Агентът обаче се съмнява, че това ще се случи през лятото заради пандемията от коронавирус, която удари сериозно всички отбори.

"Мбапе иска са играе в Реал Мадрид. При нормални обстоятелства, можеше да се очаква той да премине там още през това лято. Но сега, заради извънредното положение с коронавируса, никой не може да си позволи да извади 300 милиона за един футболист. Килиан иска да работи със своя идол Зинедин Зидан и да се превърне в най-добрия №9 в света", заяви Льо Мее.

Зидан също има желание да привлече Мбапе в състава си. Нападателят има договор с ПСЖ до 2022 година и от клуба опитват да го накарат да преподпише, но за момента това не е факт.

През този сезон 21-годишният талан е записал 33 мача за парижани във всички турнири, като в тях е отбелязал 30 гола и е направил 17 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 0 Отговор
    От ФИФА и УЕФА пак ще има вой,както имаше за Неймар джуниър с платените за него 222 милиона. Скендъли на килограм.