Last news in Fakti

23 Април, 2020 07:42 1 416 3

Левски предлага договор на 16-годишен талант, той обмисля офертата

  • даниел начев-
  • футбол-
  • левски

През февруари Левски получиха официално предложение за Начев от Глазгоу Рейнджърс

Левски предлага договор на 16-годишен талант, той обмисля офертата - 1

16-годишното талант от школата на Левски - Даниел Начев е получил предложение за първи професионален договор с клуба, съобщава football24.bg. Полузащитникът все още обмисля офертата. Това вероятно е свързано с информациите, че италианските Рома и Ювентус са му хвърлили око.

През февруари Левски получиха официално предложение за Начев от Глазгоу Рейнджърс. „Сините“ обаче не отговориха на шотландците. Причината за това бе, че искаха да задържат Начев на всяка цена. През миналата година той бе поканен да тренира в Аякс, но той реши да остане в Левски, за да не пропусне мачове от първенството.

Решението до голяма степен зависи от баща му, който е и негов мениджър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 187

    1 1 Отговор
    Гацо Бацов у Реал!
  • 2 Сандо

    2 0 Отговор
    Колко български юноши,мечтаещи за бързи слава и пари,изгубиха бъдещето си в чужди клубове?Едно от най-тънките неща е кога да излезеш да играеш в чужбина и практиката показва,че нашите изобщо не могат да улучат точния момент.Ще бъде жалко и това талантливо момче да провали кариерата си.

    Коментиран от #3

  • 3 ТЪП НАРОД

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сандо":

    ...прав си,но не чак толкова....малчуганите може да не мечтаят,веднага,за слава и пари..,а просто да играят качествен и хубав футбол...,където в БГ със сигурност няма да получат...,тука играят бездарни синчета,наследници с татусчета и олекотени вежди на уредени мачлета.....