23 Април, 2020 07:59 1 137 1

Алексис Санчес е разочарован и травматизиран от престоя си в Интер

  • алексис санчес-
  • интер-
  • рейналдо руеда-
  • футбол

Това е доста травматизираща година за него, истинско мъчение

Алексис Санчес е разочарован и травматизиран от престоя си в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Алексис Санчес е "разочарован и травматизиран" от престоя си в Интер до момента. Това разкри селекционерът на Чили Рейналдо Руеда. 31-годишният футболист е под наем при "нерадзурите" от Манчестър Юнайтед, където изпитваше сериозни трудности. Но и на "Сан Сиро" положението не се подобри особено, като той има 1 гол и 3 асистенции в 15 мача за гранда от Милано.

"Това е доста травматизираща година за него, истинско мъчение. Всичко тръгна надолу след трансфера му от Арсенал в Манчестър Юнайтед. Той дойде, за да вземе участие в Копа Америка в Бразилия, но след това имаше нещастието да се контузи в контролата с Колумбия. Това даде лошо начало и на престоя му в Интер. И тъкмо когато се възстанови, започна пандемията от коронавирус. Надявам се това скоро да свърши, защото той е страхотен професионалист, който може да поддържа високо ниво във всеки клуб, ако получи шанс Санчес все още може да играе футбол на най-високо ниво", заяви Руеда.

Алексис пропусна почти три месеца от сезона, след като изкълчи левия си глезен и увреди връзки през октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свещенна наглост

    3 0 Отговор
    Дай боже всеки му такава травма!!! Придружена с много Милиони!!!!! Дай боже, първо на мен ако може.