23 Април, 2020 15:14 1 582 2

В ПСЖ се разделят с цялата си защита

  • псж-
  • футбол

Сред потенциалните напускащи са бранителите Тома Мюние, Лейвен Курзава, Ганги Куаси и капитанът Тиаго Силва

В ПСЖ се разделят с цялата си защита - 1
Снимка: БГНЕС

Френският шампион Пари Сен Жермен ще се опита да се освободи от част от футболистите след края на сезона. Сред потенциалните напускащи са бранителите Тома Мюние, Лейвен Курзава, Ганги Куаси и капитанът Тиаго Силва, които имат договори само до края на сезона. С изтичащ договор е и нападателят Едисон Кавани.

Приоритет на ПСЖ си остава новият договор на звездата Килиан Мбапе. Настоящият му такъв е до 2022 година. Клубът е в постоянен контакт с представителите на младия французин, но на този етап разговорите са свързвани с намаляването на заплатите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Ивче, какво правят в ПСЖ, че не разбрах?
  • 2 марабу

    0 0 Отговор
    Правят Ганга Папуаси.