Last news in Fakti

25 Април, 2020 22:05 4 309 7

Михаил Кокляев е готов на реванш с Александър Емеляненко

  • александър емеляненко-
  • михаил кокляев

Явно Кокляев е голям ентусиаст

Михаил Кокляев е готов на реванш с Александър Емеляненко - 1

Михаил Кокляев, който е шампион по вдигане на тежести и пауърлифтър, е готов да се качи на ринга за втори път с Александър Емеляненко. Двамата се биха миналата година в Москва, където битката беше предвидена за 4 рунда по 3 минути, но двубоят не успя да стигне по-далеч от първия рунд. В началото Кокляев започна добре, но класата си каза думата, пише mma.bg.

В последните секунди на първия рунд Емеляненко вкара мощен ляв в брадичката на Кокляев и го прати в нокдаун. Михаил успя да се изправи, но краката му не го слушаха и реферът прекрати срещата. Сега обаче той се закани, че ще работи усилено, за да се подобри и ще търси реванш.

Ето какво сподели Кокляев в интервю:

''В началото ми трябва сила. Трябва да тренирам за издръжливост отново, бавно. Ще работя върху ударите, а след това с треньор върху играта с крака. Предимно функционални неща. Е, и след това спаринг. Мисля, че за 7-8 месеца трябва да излизам на ринга веднъж седмично със същите силни момчета като мен.

И ще получавам, получавам, получавам, но и ще раздавам, раздавам, раздавам. После пак със Саша. И вече ще трябва да издържа не 1 рунд, а по-дълго. И е препоръчително да спечеля! И когато спечеля, това вече ще се види на ринга.''


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 От бранша

    35 0 Отговор
    Гледах срещата . Емеляненко можеше да го нокаутира във всяка една секунда когато пожелае ! Остави го малко да се поразходи по ринга заради публиката .
  • 3 Маньо

    13 1 Отговор
    Тея щангисти, чавка им е испила мозъка!!! ТАЯ ХИМИЯ НЕ ПРОЩАВА!!!ХАХАХАХА
  • 4 Спартак

    9 0 Отговор
    Не знам защо искаха да спрът борбата като олимпийски спорт, ама вдигане на тежести със сигурност трябва да ги спрът! От кухнята знам, че без химия не става нищо!
  • 5 Калчу

    5 0 Отговор
    Аз от тая химия са побърках. Имах жълтеница, камъни в бъбреците, панкреаса не работи добре, имам паник атаки, стрес, страх, параноя, аве гадна работа е химиятя, а и не ми става вече оная работа
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Някой

    4 1 Отговор
    Във всеки спорт на ТОП ниво, има химия. Сигурно и в Шаха има...за мозъка.