26 Април, 2020 21:35 1 490 3

Игуаин изуми: Щях да спра с футбола, но майка ми ме разубеди

  • гонзало игуаин

Аржентинският нападател е бил силно обиден

Игуаин изуми: Щях да спра с футбола, но майка ми ме разубеди - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин направи шокиращо признание. Той заяви, че преди няколко години е бил пред отказване от футбола. Причина за това е бил пропускът му във финала на световното първенство през 2014 година, когато Аржентина се изправи срещу Германия и в крайна сметка загуби.

''Не е лесно да чуеш „този вече не става за нищо, той е пълен провал, той не може да играе футбол''. Това наистина боли. Истина е, че тогава не постигнахме целите си, но дали това е провал? Да стигнеш до три финала не мисля, че е провал”, заяви аржентинецът.

''Щях да спра с футбола, но не го направих заради майка ми. Тя ми каза да продължа. Ако зависеше от мен, щях да спра с футбола. Футболът е нещо, което обичам, но повече обичам майка си'', каза още стрелецът на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мама

    6 3 Отговор
    Стой си маме във футбола.Къде ще вземеш на друго място тази заплата?Нека те псуват.Мама ще го преживее.
  • 2 Некой си

    0 1 Отговор
    С това име си помислих, че е евреин. Ама евреин футбол да играе.....!!!
  • 3 Novus Ordo Seclorum

    0 0 Отговор
    Косвено, пряко или както искате, но този човек е причината Лионел Меси никога да няма световната титла! А без световната титла .... , няма как да бъдеш най великия...