Last news in Fakti

28 Април, 2020 13:00 1 678 0

Бивш футболист на "сините": Над Левски тегне черна прокоба

  • левски-
  • милан коприваров-
  • футбол

Надявам се тя да падне скоро, а това най-лесно ще стане, ако на "Герена" започнат повече да залагат на млади момчета, продукт на школата

Бивш футболист на "сините": Над Левски тегне черна прокоба - 1

Бившият футболист на Левски Милан Коприваров изрази мнението си, че над любимия му клуб има прокоба, заради която "сините" вече десета година не могат да спечелят титла или купа.

"Настоящата ситуация в Левски е въпрос, който се опитвам да избягвам. Още нямам нужните знания, за да давам съвети на треньорите и ръководителите на "Герена". Още повече - за Левски или добро, или нищо. Ще кажа само, че съм сигурен, че над Левски тегне черна прокоба и заради нея нямаме вече повече от 10 години титла или Купа", коментира той пред Меридиан Мач.

"Надявам се тя да падне скоро, а това най-лесно ще стане, ако на "Герена" започнат повече да залагат на млади момчета, продукт на школата. Между 2005 и 2008 година се видя ясно, че така има успехи. Не знам защо после спряха да налагат юноши в първия отбор. Това реално е голямото ми желание за Левски. Много ми се иска талантите от ДЮШ да получат шанс, но истински, а не да ги пуснат за 2-3 мача и да кажат, че не стават", добавя Коприваров пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА