6 Май, 2020 09:35 2 009 6

Ясен Петров е фаворит за поста на Хубчев в Левски

  • оставки-
  • левски-
  • хубчев-
  • пост-
  • треньор-
  • собственост-
  • колев-
  • петров

Пловдивският Джанини вече два пъти е водил "сините", а в момента е безработен

Ясен Петров е фаворит за поста на Хубчев в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Ако Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян наистина хвърлят оставки на 13 май и откажат повече да водят Левски, то на преден план отново ще излезе Ясен Петров, пише "Тема Спорт". Пловдивският Джанини вече два пъти е водил "сините", а в момента е безработен.

В началото на пролетния дял на шампионата сериозно се заговори за негово връщане на "Герена", след като тимът така и не спечели победа в първенството. Дори бившият нападател на "сините" Валери Божинов уверено заяви, че Петров ще е следващият треньор на столичани и Павел Колев е запознат с този факт.

Засега обаче все още Хубчев запазва поста си и именно той ще продължи да води отбора, когато държавата позволи подновяване на тренировките - това най-вероятно ще се случи през следващата седмица. Едва при появата на реален нов собственик, Хубчев и екипът му ще трябва да решат дали наистина ще си съберат багажа от "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    8 14 Отговор
    Какъв,, Уеффски,, бе???!!!ФК,, Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992 фалира заради 40 000 000 задължения към НАП и частни кредитори!
  • 2 боцмана

    11 1 Отговор
    На калпавия капитан , водораслите му пречат! Това шефовете на нашите отбори им дай треньори да сменят. И Господ да дойде с футболисти които на терена са недвижима собственост на дружествата , а в чалготеките стават движима , кайне чалъм!
  • 3 Жеков

    14 0 Отговор
    Жалко за името което носи този отбор, име на велик българин!!! Левски имаше най-добрата ДЮШ която работеше добре. Но започнаха да се пазаруват незнайно чужденци и всичко свързано с това далавери. Треньорите започнаха да взимат пари от родителите на юношите за да пускат децата. Така за около 10 години се поквари всичко в Левски. Поквари се морала, футбола стана мръсен бизнес за много пари! Онзи дух на свободни победители и творци изчезна!!! Смениха се много собственици, като нито един не разбираше от този спорт. Даваха се много пари, от които се крадеше много, резултатите се видяха. При тази ситуация отбора залиня, загуби публика и вяра. И последният удар го нанесе Най-големия левскар в България от село Банкя. И не забравяйте да гласувате отново за него!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    6 4 Отговор
    Закривай милиционерския обор!!
  • 6 Мимч

    2 0 Отговор
    Крайно време е вече,да почне да се работи професионално в този отбор.Как не можа толкова време това да се проумее.Ами виновни са били всички собственици затова.Ами поне един трябваше да отсече и при наличие на толкова пари,да вземе 3.чужденци,ама поне с класата на Дембеле,да подбере най добрите 8 българи и най перспективни млади от школата.Смятам,че щяха тогава да постигнат много по добри резултати..