Last news in Fakti

6 Май, 2020 16:25 2 543 2

Гошо Гинчев разкри дали тотото ще помага на Левски

  • спонсор-
  • тото-
  • левски-
  • помощ-
  • преговори-
  • оферта-
  • гинчев

"В момента не сме разговаряли тотализаторът да е генерален спонсор на Левски", призна бившият национал

Гошо Гинчев разкри дали тотото ще помага на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

На този етап няма преговори между Левски и българския спортен тотализатор за спонсорство на клуба. Това съобщи бившият национал и ексзащитник на „сините“ Гошо Гинчев, който е един от членовете на Управителния съвет на тотото.

Той все пак не изключи възможността в бъдещ период тотализаторът да помогне на дадени спортни клубове, но не като генерален спонсор, а само под формата на реклама.

„Левски? Това са нормални неща в живота. Понякога има такива катаклизми. Прави се една преоценка. При такива катаклизми хората се обединяват. Мисля, че Левски ще излезе по-силен. Трябва да се налагат български футболисти. Знаете, че когато бях в Левски, нямаше чужденци. Мисля, че и това време дойде.

Спортният тотализатор съществува от 57 години. Неговата единствена цел е да подпомага българския спорт. Абсолютно всички приходи отиват за развитието на българския спорт.

В момента не сме разговаряли тотализаторът да е генерален спонсор на Левски. Тотализаторът единствено може само да си рекламира продукта – дали чрез нашите олимпийци, волейбол или баскетбол, може само да рекламира в спортисти. Това е единствения вариант - само за реклама", уточни Гинчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 4 Отговор
    Ами хайде сега е момента,докога ще ви чакаме да рекламирате,когато се разпаднем ли,едни мишки сте ама.....
  • 2 асдаа

    2 1 Отговор
    Ако тотото стане спонсор на тези некадърници, повече няма да си пусна фиш. То па бива наглост от тези полуграмотни ритнитопковци но прекаляват. Ако не могат да си заработят кинтите, да ги закриват. То отдавна трябваше да ги закрият де.