Last news in Fakti

12 Май, 2020 11:47 1 591 0

Малдини с предупреждение към бъдещия треньор на Милан

  • малдини-
  • рангник-
  • милан-
  • треньор-
  • уважение-
  • предупреждение

"Преди да научи италиански, да се научи на уважение", заяви ядосан спортният директор на "росонерите"

Малдини с предупреждение към бъдещия треньор на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Милан Паоло Малдини отправи критика към спрягания за бъдещ треньор на клуба немски специалист Ралф Рангник.

"Никога не съм разговарял с него и не разбирам на какво основание говори за Милан. Собствениците също не са ми казвали нищо за него, но вече имам някои изводи. Той казва, че иска неограничени пълномощия за вземане на решения в спортната и техническата част. Ралф отсега се намесва в сфери, в които работят професионалисти с действащи договори. Имам един съвет към него - преди да научи италиански, той трябва да си припомни какво е уважение и да разбере, че в клуба и в момента работят хора, които, независимо от трудностите, поставят интересите на Милан над собствената гордост", казва Малдини.

Рангник е бивш треньор на РБ Лайпциг, а в момента движи проекти в спорта на компанията Ред Бул.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА