Last news in Fakti

14 Май, 2020 07:11 1 788 2

Италианско-швейцарски холдинг се интересува от Дунав

  • дунав русе-
  • футбол-
  • спонсор

Има бизнес интереси в региона

Италианско-швейцарски холдинг се интересува от Дунав - 1
Снимка: ПФК Черно море

Нов евентуален спонсор и собственик на Дунав се появи в публичното пространство вчера. Според в. "Утро" става въпрос за италианско-швейцарски холдинг, който е готов да вземе акциите на "драконите". Запознати твърдят, че са направени предварително сондажи с д-р Симеон Симеонов, който е бивш бос на клуба.

Интересът на чуждестранния холдинг е свързан с бизнес интереси в региона. Както е известно, Дунав е в тежко финансово положение и не се знае какво ще се случи с клуба през следващия сезон. Средствата, които отделя община Русе, засега са недостатъчни. Играчите имат да взимат заплати за три месеца.

Наскоро Дунав получи финансова помощ от държавата по програмата "60/40", но те ще покрият само част от разходите и са недостатъчни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кр.Дм.Кз кмт

    2 0 Отговор
    А бе да ви кажа и нас е необходим един загрижен спонсор, да ни вземе акциите ,защото не съм вземал и аз заплата от 5 месеца..
  • 2 фен

    2 0 Отговор
    Да приготвят 2 000 000 лв. за доктора и ще получат акциите.