Last news in Fakti

14 Май, 2020 19:30 1 444 0

Ювентус пуснали Белтраме в ЦСКА за без пари

  • белтраме-
  • ювентус-
  • цска-
  • свободен агент-
  • джарета-
  • трансфер

"Това беше прекрасен жест от страна на италианския клуб към нас", призна спортният директор на „червените“ Кристиано Джарета

Ювентус пуснали Белтраме в ЦСКА за без пари - 1
Снимка: БГНЕС

"Договорът на Стефано Белтраме изтичаше в края на сезона и Ювентус предпочете да го пусне като свободен агент, без да търси компенсация насреща. Това беше прекрасен жест от страна на италианския клуб към ЦСКА", призна спортният директор на „червените“ Кристиано Джарета пред италианската медия tuttojuve.com.

"Любопитен факт е, че аз продадох Белтраме в Ювентус, когато бях директор в Новара. През януари в ЦСКА имахме нужда от качествен играч, който е способен да променя баланса. Стефано веднага ми изникна в ума и си представих как ще пасне на нашия стил. Според моето виждане Белтраме е способен да изстреля отново кариерата си към топ първенство с изявите си в аристократичен клуб като ЦСКА. Отборът ни винаги се бори за трофеи", добави Джарета.

"Моята идея за Белтраме на този етап се оказва доста успешна. Той се разбира отлично с всички в клуба и вече започна да влиза в сърцата на феновете", допълни Джарета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА