Last news in Fakti

18 Май, 2020 14:20 1 518 1

Зидан иска ново атомно нападение - Килиан Мбапе, Ерлинг Холанд и Еден Хазард

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • килиан мбапе-
  • еден хазард-
  • ерлинг холанд

„Белите“ са готови с оферти за Мбапе и Халанд..

Зидан иска ново атомно нападение - Килиан Мбапе, Ерлинг Холанд и Еден Хазард - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на испанския колос Реал Мадрид Зинедин Зидан иска да оформи ново атомно нападение в лицето на Килиан Мбапе, Ерлинг Холанд и Еден Хазард от лятото на 2021 година. „Белите“ са готови с оферти за Мбапе и Холанд, но Зидан ще трябва да почака до другото лято, за да може мечтата му да се осъществи.

Мадридчани подписаха с Еден Азар от Челси миналото лято, което постави началото на новото „Галактико“. Според „AS“, Зидан има идея да разположи Мбапе отдясно, Азар отляво и Холанд в средата на нападението.

Той смята, че триото ще има същото въздействие както Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема - движещите сили зад успеха на Реал Мадрид през последното десетилетие. Роналдо вече премина към Ювентус, а Бейл се очаква да напусне скоро.

Зидан вярва, че Холанд, Мбапе и Азар може да ги изстреля Реал обратно към върха на световния футбол. Те вероятно обаче ще срещнат конкуренция от Манчестър Юнайтед за Холанд, докато Ливърпул са силно свързани с Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пинокио

    1 0 Отговор
    кой е по престежен клуб Реал или Ливьрпул Реал с над 10 титли а Ливьрпул с 6 титли Кой клуб е по богат Пак Реал Така че отдавна го предвидих Килиян Мбапе трябва да отиде в Реал Вьпреки че там няма конкуренцията както в Англия Затова Меси не иска да си ходи от Испания Там играят 5 мача на крьв Другото е разходки по терена лесни пари и снимки под прожекторите