Last news in Fakti

18 Май, 2020 14:38 1 810 1

Станаха ясни заплатите в Юве, Роналдо недостижим на върха

  • футбол-
  • ювентус-
  • кристиано роналдо-
  • заплати

Втори е новото попълнение Матайс де Лихт с 8 милиона на година

Станаха ясни заплатите в Юве, Роналдо недостижим на върха - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският вестник „Gazzetta dello Sport“ публикува списък с всички заплати на играчите в Ювентус. Става въпрос за нетни възнаграждения, изчистени от всички данъци.

Звездата Кристиано Роналдо е много над всички с 31 милиона евро на сезон. Втори е новото попълнение Матайс де Лихт с 8 милиона на година.

Трети са съответно Гонсало Игуаин и Миралем Пянич с по 7,5 милиона евро, а след тях е Пауло Дибала със 7,3 милиона. Новите попълнения, дошли като свободни агенти - Аарън Рамзи и Адриен Рабио, прибират по 7 милиона евро.

Ако Барселона успее да се договори с Юве за Пянич, това ще е освободи „биаконерите“ клуб от една от големите заплати. Ако “бианконерите” договорят Артур, се очаква той да получава около 3,5 милиона евро на сезон, което е два пъти по-малко от Пянич.

Интересно е, че предпоследен в листата е легендарният вратар Джанлуиджи Буфон, който прибира едва по с 1,5 милиона евро на година.

Станаха ясни заплатите в Юве, Роналдо недостижим на върха


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 либерото

    2 0 Отговор
    НО КОМЕНТ