Last news in Fakti

28 Май, 2020 17:50 1 232 0

Моуриньо: Трудно е да гледате как се играе футбол в други страни, но не и в Англия

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • футбол

Връщането към тренировките е невероятно изживяване за всички нас

Моуриньо: Трудно е да гледате как се играе футбол в други страни, но не и в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели мнението си за възобновяването на сезон 2019/20 в Англия.

"За да бъда честен, от момента, когато Бундеслигата се възобнови и обявиха датите на рестарт на първенствата в Португалия и Испания, най-трудният период започна за нас, защото всички ние искаме да играем. Трудно е да гледате как се играе футбол в други страни, но не и в Англия", започна португалецът.

"Футболистите в Германия вече дават на света това, което всички обичат, но ние не го правим. Трябва обаче да уважаваме и да се доверим на решенията на властите и Висшата лига. Просто трябва да изчакаме решение".

"Връщането към тренировките е невероятно изживяване за всички нас. Мисля, че всички имахме нужда, дори от миризмата на тревата. В един момент започнахме да тренираме в 9 сутринта и завършихме в 5 вечерта, защото играчите работеха индивидуално, всеки имаше своето време. Моите играчи вече са уморени от това. Можете дори да намерите забавна снимка, на която карам колело, защото нашите терени са на огромно разстояние един от друг", заяви Моуриньо пред Sky Sports.

Висшата лига планира да възобнови сезон 2019/20 в средата на юни, но официалната дата все още не е обявена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА