Last news in Fakti

28 Май, 2020 19:01 1 344 2

Нападател отнесе гнусни клетви заради решението си да не тренира

  • уотфорд-
  • трой дийни-
  • футбол

31-годишният играч призна, че се страхува за живота на 5-месечния си син

Гнусни клетви заради решението си да не тренира, докато има опасност да се зарази с коронавирус, получи нападателят на английския Уотфорд Трой Дийни.

31-годишният играч призна, че се страхува за живота на 5-месечния си син, който е с дихателни проблеми, и обяви, че е готов да плати всяка цена, стига семейството му да е здраво.

Решението му обаче не беше прието добре от крайни фенове на Уотфорд, който му пожелаха синът му да умре от COVID-19, щом той отказва да играе.

"Най-много ме боли, че има такива хора, но не мисля да им отговарям. Каквото и да им кажа, ще продължават. Наистина ми е тежко, че замесват сина ми и че му желаят смъртта, но има и много хора, които ме подкрепят. Получих обаждания от хора, за които не знаех, че ми имат номера. Футболисти от големи отбори, които ми казаха, че съм прав", обяви футболистът.

„Казах само, че няма да се връщам първата седмица. Хората разбраха това сякаш няма да подновя никога тренировки“, сподели още той за CNN.

That’s my boy ❤️

Публикация, споделена от Troy Deeney (@t_deeney) на Апр 23, 2020 в 12:37 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Плевен

    3 1 Отговор
    Човекът е прав да се притеснява! Само се чудя как още не са налазили и тази тема невярващите в проблема с вируса. Не знам как да нарека феновете пожелали лошо на сина на футболиста...
  • 2 мелези

    1 2 Отговор
    И бебето грозно кат баща си.