Last news in Fakti

28 Май, 2020 17:31 1 687 2

Жест: Мачовете от елита на Испания ще се излъчват безплатно за...

  • ла лига-
  • футбол-
  • испания

Иберийската страна бе една от най-силно засегнатите в Европа от коронавируса, който уби 27 000 души в кралството, повече от 17 500 от които в старчески домове

Жест: Мачовете от елита на Испания ще се излъчват безплатно за... - 1

Ла Лига и притежателят на телевизионните права за футболното първенство на Испания "Медиапро" постигнаха споразумение остатъкът от сезон 2019/20 да бъде излъчван безплатно в старческите домове в цяла Испания. Иберийската страна бе една от най-силно засегнатите в Европа от коронавируса, който уби 27 000 души в кралството, повече от 17 500 от които в старчески домове.

"Този жест има за цел да прекъсне изолацията и усамотението, което толкова много жители на страната преживяха. Знаем, че най-тежко кризата бе понесена от хората в старческите домове и след повече от 70 дни изолация искаме да зарадваме най-възрастните привърженици на футбола с мачовете на любимите им отбори", посочиха от Ла Лига.

Първенството на Испания бе спряно в средата на март месец заради пандемията от COVID-19, но се очаква да бъде рестартирано на 11 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    3 0 Отговор
    Ах какъв жест ще ме разплачат ритнитопковците-обърната ценностна система ритнитопковците задават дневния ред на обществото-шутовете са пример за подражание -да помага бог,че без него май няма да можем да се оправим с кривите огледала
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    10 0 Отговор
    А тука Домуса увеличава ама аз повече нина да плащам.