Last news in Fakti

28 Май, 2020 21:20 2 192 1

Футболът в Италия се завръща официално!

  • серия-
  • футбол-
  • италия

Турнирът за втория по сила трофей на Апенините е в разгара си и двубоите, които ще се изиграят ще приковат вниманието

Футболът в Италия се завръща официално! - 1
Снимка: БГНЕС


Официално футболът в Италия се завръща! Рестартът ще започне с полуфиналите за Купата на Италия, които ще се проведат на 13 юни, а Серия А ще се завърне в уикенда на 20 юни.

Турнирът за втория по сила трофей на Апенините е в разгара си и двубоите, които ще се изиграят ще приковат вниманието. Това са дербитата между Наполи – Интер и Ювентус – Милан.

Първите двубои завършиха с победа на „партенопеите“ и равенство 1:1 между „росонерите“ и „бианконерите“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор

    4 1 Отговор
    Ето една действително страшна новина! Веднага да се вземат следните мерки: 1. Никакви единоборства -- ще се заразите и ще има втора вълна; 2. Никаква публика, никакви треньори и никакви резерви: ще се заразят докато гледат; 3. Никакви тъчове -- пипане на топката с ръце се забранява, иначе ще се заразите и ще има втора вълна; 4. Никакво тичане по терена -- тичането води до заморяване, пръхтене и изпотяване, а при пръхтене и изпотяване ще се заразите и ще дойде втората вълна; 5. Играйте с маски и спазвайте социална дистанция от 2 метра, иначе червени картони, арести и глоби; 6. Никакво говорене по терена, викането да се наказва с директен червен картон, говоренето на една дума с жълт картон, а на две думи -- с два жълти, т.е., с червен картон.7. Вратарят няма право да ползва ръкавици и да лови топката с ръце, защото ще се зарази. Това са правилата на ФИФА, одобрени от СЗО и ООН. Приятна игра! Подпис: Д-р Фау-1, д-р Фау-2, професор Ка, доцент Ку и генерал Му.